Projecten


Hier had ik samen met mijn projectgenoot de opdracht gekregen om een voetbalwebsite te maken waar je leden erin kon voegen. Naast het toevoegen van leden kan je ze ook deleten, aanpassen en in een oud-leden bestand zetten. Leden kunnen hier ook hun factuur bekijken


Villagroen.tk is gemaakt voor 3e jaars pedagogische medewerkers. We moesten samen met hun bespreken hoe en wat er in de website moest. De communicatie tussen ons en het groepje is goed gegaan en uiteindelijk zijn we erin geslaagd om het project te behalen.


 

Dit is tot zo ver mijn meest succesvolle project. Mijn vriend en ik hadden de opdracht gekregen om een website te bedenken. Uiteindelijk zijn wij eruit gekomen om een webshop te gaan maken waar we niet alleen telefoons maar ook abonnementen en accessoires te verkopen. In totaal hebben we rond de 40 uur hier aan gewerkt en werkt helemaal top. Dus denk maar aan functies zoals: producten kunnen toevoegen en verwijderen, je eigen factuur inzien van alle bestellingen die je hebt gemaakt,  inloggen/registreren en nog meer.

Als cijfer hebben we voor dit project een 9,5 gekregen.