Wie ben ik?


Ik heet Faruk Bikmaz en ben momenteel 18 jaar. Ik doe de opleiding ICT applicatie Ontwikkelaar & Media Development niveau 4 bij het Horizon College te Alkmaar.

Ik heb deze opleiding gekozen, omdat het mij heel erg aansprak en eigenlijk al voor de opleiding veel over computers wist.

ik ben een erg enthousiast iemand die graag van leren houd en veel aan school doet.

Met deze opleiding wil ik na het behalen van een diploma heel graag een baantje als developer hebben. Het liefst werk ik als front-end developer of het bouwen van websites met CMS. Back-end development leren wij op dit moment het meest op school maar het creatief werken vind ik eerlijk gezegd toch het leukst. Thuis leer ik het meest front-end development en op school het meest back-end development. met deze bij elkaar te combineren kan ik heel goed aan de slag gaan als developer bij een leuk bedrijf.

Als alles vlotjes loopt dan zal ik waarschijnlijk kiezen om een HBO opleiding te doen. Op het HBO zal ik Business & IT management willen studeren zodat ik als leidinggevende bij een bedrijf kan werken. Bij deze opleiding zal alleen het woord “business” nieuw zijn. De ICT kant zal voor mij een makkie zijn aangezien ik dan al wat ervaring heb met programmeren.