Wie ben ik?


Ik heet Faruk Bikmaz en ben momenteel 19 jaar. Ik doe de opleiding ICT applicatie Ontwikkelaar & Media Development niveau 4 bij het Horizon College te Alkmaar.

Ik heb deze opleiding gekozen, omdat het mij heel erg aansprak en eigenlijk al voor de opleiding veel over computers wist.

Ik ben een erg enthousiast iemand die graag van leren houd en veel aan school doet.

Met deze opleiding wil ik na het behalen van een diploma heel graag een baantje als developer hebben. Het liefst werk ik als front-end developer of het bouwen van websites met WordPress of een ander CMS . Back-end development leren wij op dit moment het meest op school. Thuis werk ik meestal voor me zelf met WordPress en leer ik me zelf een beetje front-end development. Op school werken wij het meest aan back-end development. Met deze bij elkaar te combineren kan ik in de toekomst heel goed aan de slag gaan als developer bij een leuk bedrijf.